Moj blog

Razne informacije za vse

Avtenta se na trgu predstavlja kot vodilni partner za upravljanje ter uvajanje SAP rešitev in brezpapirnega poslovanja. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami ter vrhunskim strokovnim znanjem nudi pomoč podjetjem, da lahko bistveno hitreje stopajo po poti digitalizacije.

Podjetje se ponaša z ekipo svetovalcev, ki omogoča izjemno stabilno delovanje sistema SAP ter dokumentnega sistema. Na svojem področju ima številne reference, njihovi certificirani strokovnjaki niso samo izjemno izkušeni, temveč so priznani tudi po vsebinskem in tehničnem poznavanju najzahtevnejših poslovnih okolij. V Avtenti (https://www.avtenta.si/sl)  prisegajo na nenehno izobraževanje, saj so le tako lahko vedno na tekočem z novostmi – z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami ter trendi. Sledijo številnim spremembam v zakonu, ki vplivajo na uvedene rešitve.

Članica Skupine Telekom Slovenije

Avtenta je članica Skupine Telekom. Podjetja zato pri njih lahko v paketu dobijo uvedbo, infrastrukturo, licence, vzdrževanje ter kibernetsko zaščito. Paketi torej zajemajo celostno rešitev, in to z vnaprej predvidenimi stroški. Slednje zagotavlja, da je sistem enostavno razrešljiv ter da so tudi podatki povsem na varnem.

Podjetja s pomočjo Avtente bistveno bolje obvladujejo stroške uvajanja rešitve. S tem pridobijo ogromno bazo znanj, prav tako dobrih praks in izkušenj strokovnjakov pri uvedbi podobnih sistemov.

Za kaj vse je specializirana Avtenta?

Kot vodilni partner za upravljanje in uvajanje SAP rešitev ter brezpapirnega poslovanja je med drugim Avtenta specializirana tudi za:

  • uvajanje brezpapirnega poslovanja,
  • omogočanje strokovne podpore in pomoči,
  • uvajanje SAP ERP rešitev in drugih integriranih SAP sistemov,
  • integracijo različnih sistemov,
  • informacijsko podporo poslovnim procesom s standardiziranimi paketnimi rešitvami.

Avtenta s pomočjo rešitev SAP ter vzpostavitvijo brezpapirnega poslovanja dviguje konkurenčnost ter kakovost poslovanja svojih strank. Njihova ključna vizija je torej biti prvi ponudnik za upravljanje in uvajanje SAP rešitev ter brezpapirnega poslovanja na našem trgu.

Vrednote Avtente

Vsaka organizacija ali podjetje je lahko uspešno le, če sledi pravim vrednotam. V Avtenti sledijo strasti, zaupanju, sodelovanju, kakovosti in ne nazadnje še inovativnosti. Za konkurenčnost ter odličnost izvajanja svojih storitev se ne bojijo tvegati. Zelo verjamejo v to, da posel delajo ljudje, zato s strastjo, veseljem in neverjetno predanostjo izkoristijo vsak trenutek za razvojne priložnosti.

Ekipa Avtente zaupa v prvi vrsti vase, seveda tudi v svoje sodelavce in poslovne partnerje. Vsako stranko spoštujejo, prisluhnejo njenim izzivom ter ji proaktivno ponudijo strokovno in kakovostno svetovanje. Tudi zaposleni med seboj odlično sodelujejo in se povezujejo. Prisluhnejo drug drugemu in cenijo mnenje vsakogar. Svoja znanja in izkušnje delijo med seboj, ker se prav dobro zavedajo, da lahko le skupaj premagajo najbolj zahtevne naloge ter na takšen način uspešno dosegajo skupne cilje, ki vodijo do nadpovprečnih rezultatov.

Več o njih si lahko preberete tudi tukaj https://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo-slovenija/kako-zaposlene-navdusiti-za-digitalizacijo/636206.

Sorodni članki