Moj blog

Razne informacije za vse

Znotraj kulinarike je ogromno neke kreativnosti, ko pride do priprave različnih jedi. Slano, sladko in razni drugi okusi se prepletajo v različnih jedeh z bogatimi okusi. Seveda so pri pripravi različnih jedi velikega pomena sestavine – njihova kvaliteta, ustreznost, primernost glede okusov in tako dalje. V sklopu kreativne priprave sladic so zadnje čase izredno priljubljeni tudi različni namazi in topingi, t.i. »spreads and toppings«, ki lahko bistveno poskrbijo za okus in celoten izgled določene sladice.

Tudi sama sem pri uporabi sladic v zadnjem času večkrat uporabila različne namaze in topinge. Preizkusila sem sicer nekaj različnih znamk, a so me najbolj navdušili izdelki podjetja BAM. V ponudbi namazov BAM boste namreč našli vse od čokoladnih, do kokosovih in pistacijevih ter tudi namazov v različnih kombinacijah, med katerimi mi je še posebej všeč kombinacija banane in oreščkov. Kar se tiče topingov, so me pri podjetju BAM navdušili s svojo ponudbo topingov z okusom jagode, slane karamele, maline, pasijonke, borovnice in tako dalje.

Poleg samih namazov in topingov znamke BAM, boste sicer na omenjeni spletni strani našli tudi nabor vseh drugih možnih pripomočkov in sestavin za kar najbolj kreativno peko. Toplo vam priporočam, da obiščete direktno spletno stran podjetja BAM in kar sami preverite, kateri okusi in teksture se najdejo v ponudbi ter nato na udoben, hiter in preprost način tudi vi opravite svoj nakup ter si zagotovite priložnost za ustvarjanje čudovitih sladkih jedi v vaši kuhinji. Na voljo sta tudi italijanska – https://bamcioccolato.it/ in nemška stran – https://bamschokolade.de/

Verjamem, da ne boste razočarani.

Sorodni članki