Moj blog

Razne informacije za vse

Počasi začenjate razmišljati o tem, kam se boste letos odpravili na dopust? Vas morda mika, da bi preverili različne lepe destinacije po Sloveniji in morda preverili tudi ponudbo nastanitev v okviru kampiranja? Potem ste na pravem mestu. Namreč, sama sem prav navdušena nad kampiranjem in lahko rečem, da je to kar pogost tip dopusta, ki si ga privoščim. Preizkusila sem že različne kampe po Sloveniji in tako tudi vedno znova odkrivam nove priljubljene kotičke za kampiranje.

Pri kampiranju me sicer najbolj navdušuje tesen stik z naravo in pa seveda tudi odsotnost razne tehnologije – sama si rada ustvarim kampiranje, ki je čim bližje naravi. Kotičkov, kjer sem obiskala kamp je seveda več, a Bled oziroma okolica Bleda me vedno znova navdušuje, saj mi je narava tam zares prelepa, poleg tega pa so na voljo tudi meni ljube športne aktivnosti.

Ponudba kampiranja na Bledu oziroma v okolici Bleda je vsekakor pestra in verjamem, da lahko vsak najde pravi kamp za svoj okus. Mene je nazadnje popolnoma očaral kamp Eco River Camp, ki slovi po svoji samooskrbi s sončno energijo in navdušujočo uporabo vode. Eco River Camp je še posebej primerna izbira nastanitve za tiste, ki želite podpreti ekološke vidike.

V kolikor torej tudi vas zanima omenjena destinacija v okolici Bleda, preverite spletno stran ponudnika in tudi vi poiščite vam najbolj zanimivo nastanitev. Poleg tega ne pozabite preveriti tudi drugih možnosti kampiranja in pa vsekakor možnosti za aktivnosti, ki jih je v okolici Bleda kar nekaj.

Sorodni članki